TAXI BRACO

1. Precizno
2. Udobno
3. Pouzdano
4. Povoljno

BREND KOJI POSTOJI NEPREKIDNO 45 GODINA.

Željko Marjanović-Braco...

Obrtnik koji je ljubavlju prema otoku i svome poslu svih ovih godina i danas-dan neosporno uvelike pridonio i pridonosi slici lošinjskog turizma.

No, krenimo ispočetka vrativši se u sedamdesete godine, točnije 1978.godinu. Braco je još u vojsci upravljao svim vrstama vozila te otkrio ljubav prema automobilima i samoj vožnji. Već tada je znao sa sigurnošću u kojem smjeru će se razvijati u karijeri.

Zanimljivo, tada se susreo sa markom automobila Citroen DS 20, legendarnom francuskom “žabom”, koja je nakon toga bio i njegov prvi automobil, a sada i predstavlja naš logo.

1979. realizira svoju ideju te osniva obrt u Malom Lošinju. Ne prolazi dugo vremena kada Taxi Braco poznaje prepoznatljiv na lošinjskom području, prvenstveno svojom profesionalnošću, voljom za radom, karizmom te iznimnim talentom u komunikaciji i animiranju klijenata. Isto je prenio i na svoje kćerke, Morenu i Pamelu. Morena je 15 godina bila dio firme, dok je Pamela to isto nastavila, te je sada koordinatorica svih projekata i poslovanja.

Početkom osamdesetih kupuje svoj prvi mercedes crvene boje, nakon kojeg kroz godine mijenja i desetke novijih modela, sve do danas.

Osoba je koja nevjerojatnom lakoćom i spontanošću dopre do ljudi, koji svaku vožnju odrađuje s voljom i elanom. Braco iza sebe ima tim oformljenih profesionalaca kojima je spretnost u vožnji, dobra komunikacija s klijentom, preciznost, odgovornost i savjesnost ono što čini kvalitetu. Vrlo smo respektabilni kako od strane klijenata, tako i posrednika koji znaju da će onoga kome treba naša usluga prepustiti u prave ruke.

Postoje mnoge priče i anegdote tijekom ovih godina, pa tako je Braco prevezao gotovo cijelu jugoslavensku estradu, poznate hrvatske te eminentne svjetske ličnosti. Neke od njih su: Mišo Kovač, Jasna Zlokić, Dino Dvornik, Frano Lasić, Jakov Sedlar, Oliver Dragojević, Matija Dedić, Aljoša Jurinić, Eldar Saparayev, Stjepan Hauser, Lepa Brena te američke sportske i medijske zvijezde: Matt Barnes i Stephen Jackson, zatim Roger FedererIvica ZubacJon Bon Jovi, Yuki Tsunoda, te naš vjerni klijent Burghard Hummel i mnogi drugi…

VOZNI PARK

Naš vozni park čine najopremljeniji luksuzni auti, ali svakako sa pristupačnim cijenama. Ispunjavamo sve uvjete kojima se mjeri kvaliteta jednog prijevoznika sa stajališta vas – klijenata, a to su brzina, udobnost, sigurnost i točnost.

Ukoliko Vam je potrebna naša usluga bilo kao taxi vožnja ili poželite stvarati najljepše uspomene kruzingom po otoku – tu smo za Vas! Svakom klijentu pristupamo individualno i posvećeno. Nama niste samo broj!

Vaš Taxi Braco tim

TAXI BRACO

ONO ŠTO NAS IZDVAJA OD DRUGIH

Koristimo taksimetre, a ne aplikacije čime je naša usluga vjerodostojnija i profesionalnija. Taksimetre baždarimo svake godine za svako vozilo u Državnom zavodu za mjeriteljstvo i to je ono što nas izdvaja od drugih taxi usluga u Malom Lošinju.

VESELIMO SE NOVIM SURADNJAMA